Jan Denuwelaere naar Vastgoedservice-Golden Palace

Vastgoedservice-Golden Palace wordt versterkt door Jan Denuwelaere. In het begin van de voorbije winter zette de 26-jarige veldrijder nog een punt achter zijn carrière, maar nu is hij klaar voor een comeback. Denuwelaere heeft overwinningen in Zonnebeke (seizoen 2008-2009), Bredene (seizoen 2011-2012) en Essen (Bpost Bank Trofee, seizoen 2012-2013) op zijn palmares staan.

"De ploeg Vastgoedservice-Golden Palace wil Jan de kans geven om terug te keren als veldrijder", legt manager Geert Van Hoof uit. "Tijdens onze gesprekken met de renner hebben we gemerkt dat hij heel gemotiveerd is om zijn plaats bij de veldrittop opnieuw in te nemen." Jan Denuwelaere is eveneens heel enthousiast over zijn transfer. "Mentaal voel ik me opnieuw uitstekend", zegt de Woestenaar. "Vorig jaar zat ik echt niet goed in mijn vel. Daarom besliste ik mijn carrière stop te zetten, maar al heel snel miste ik de competitie. Ik heb vlug de training hervat en ik hoop zo snel mogelijk weer op niveau te zijn. Ik voel ook dat de leiding van Vastgoedservice-Golden Palace vertrouwen in mij heeft. Ik weet dat ik met achterstand aan mijn voorbereiding begin, maar ik zal hard werken om de conditie terug te vinden. Het is ook de eerste keer dat ik deel zal uitmaken van een ploeg die in de zomer ook een mooi wegprogramma afwerkt. Dat kan alleen maar een voordeel zijn."

Vastgoedservice-Golden Palace heeft voor het veldritseizoen 2014-2015 zeven crossers onder contract: Rob Peeters, de broers Joeri en Jens Adams, nieuwkomer Jan Denuwelaere en de beloften Wout Van Aert, Yannick Peeters en Jelle Schuermans.

Foto: alle rechten voorbehouden
 

Mots-clés

En savoir plus

Portrait de Jan DENUWELAERE